Waar word jij gelukkig van?

Door die dagen dat we als vrijwilliger aan het werk waren voelde ik mij echt verbonden met Bonaire. En ook al heb ik maar weinig kunnen doen, in die paar dagen voelde ik mij veel minder toerist en meer betrokken bij het eiland. Het gaf me  ook het inzicht dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik van mezelf durf toe te geven. Ik heb mij voorgenomen om in mijn stad ook als vrijwilliger aan de slag te gaan. Als fanatieke vogelaar kwam ik ook volop aan mijn trekken. Nog nooit heb ik zoveel flamingo’s bij elkaar gezien. Chris, 53 jaar

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BONAIRE BOOST staat voor PLEASURE, PURPOSE & PASSION!

BONAIRE BOOST staat voor PLEASURE, PURPOSE & PASSION!
Door de dagelijkse sleur vergeet je vaak waar jouw talenten liggen. De Bonaire Boost is een echte inspiratie reis. We gaan op zoek naar jouw drijfveren en passie. Daarom nodigen we je uit om dingen te doen die je nog nooit gedaan hebt. We trekken je als het ware uit jouw comfortzone. Allereerst volg je ons intensieve coachings programma waarbij je soms in een groep en soms individueel uitgedaagd wordt om jouw leervraag optimaal te onderzoeken. Daarnaast  ga je als vrijwilliger aan de slag bij projecten die je het eiland op een andere manier laten zien. Wij vinden dit belangrijk omdat alle beetjes helpen en omdat je op deze manier iets terug geeft aan Bonaire . Door het werk ben je minder een toerist en word je meer  “onderdeel” van het eiland. Dit geeft een rijk gevoel. De projecten waar wij werken hebben vooral met natuurbescherming te maken. Naar gelang het seizoen zullen we aan de slag gaan bij ECHOSeaturtle ConservationAletta’s geitenboerderijBeach Clean up, Coral Protectionanimal rescue Kunuku Kakelvers, etc.
​Tot slot maken we een aantal hele bijzondere excursies. 
We doen dit alles natuurlijk vanuit jouw wensen, niets is verplicht en je bepaalt zelf hoe jouw reis eruit gaat zien..
Het bovenstaand aanbod is geheel vrijwillig te volgen. Heb je andere plannen en wil je buiten de groep om dingen gaan doen? Dan is dat geen enkel probleem. Wij willen dat jij 100% gaat genieten op Bonaire.

PLEASURE

De Bonaire Boost is een 12 daagse (verdiepende & inspirerende) reis . We gaan niet zweven en staan met beide benen op de grond. Naast ons coachingprogramma krijg je alle tijd om echt even weg te zijn en afstand te nemen om te genieten van al het moois dat Bonaire te bieden heeft. Tijdens de Bonaire Boost verblijf je in een heerlijk resort. Wij bieden een boordevol programma met mooie excursies, inspirerende ontmoetingen, sportieve en creatieve aktiviteiten, ons coachings programma en voldoende tijd om helemaal tot rust te komen. Spreekt dit je aan?
Onderstaande onderdelen inclusief: 

​*  Kennismakingsmiddag in Nederland
*  Retour vlucht Amsterdam – Bonaire (met TUI of KLM)

*  Verblijf op het 4* Glamping resort Red Palm Village op basis van logies en ontbijt.
​*  Welkomstdiner op het resort
*  Loopbaan of personal coaching (6 sessies) met behulp van gediplomeerde coaches
*  Inspiratiesessies met diverse bijzondere gastdocenten
*  Divers aanbod van sportieve en ontspannende aktivtiteiten
*  Gratis proefduik in het zwembad van het resort
*  Stinapa natuur en snorkel Pass.
*  Diverse excursies (o.a. bezoek aan Slagbaaipark, mangrove kayak tour, zeilexcursie, etc.)
*  Afscheidsdiner laatste avond
*  24/7 helpdesk en vraagbaak op Bonaire
*  Afdracht toeristen belastingen
*  Terugkomdag na terugkeer in Nederland

BONAIRE BOOST

Pleasure, Purpose, Passion, Priceless 

CONTACT INFO

Burghardt van den Berghstraat 72 6512 DP Nijmegen

06 30540018

info@bonaireboost.nl

Mon. - Fri. 10:00 - 19:00

Bonaire Boost is een onderdeel van :
​Het tropische tussenjaar
kvk: 9444 Kralendijk – Bonaire 

DROP US A LINE

Aliquam ex sem, iaculis at interdum non, bibendum non est. In mi sapien, consequat ut consequat eget!

Send Message