Iedere dag een uur sporten. Gezond eten, geen social media, geen televisie en allerlei creatieve activiteiten.  Ik zag er best tegenop om met een groep onbekenden op reis te gaan.  Ik heb zoiets nog nooit gedaan.  Maar ik heb leren duiken en kennis gemaakt met heel veel leuke mensen. Je krijgt nog een hoop tijd cadeau ook, vooral die donderdagnacht, toen we een hele nacht onder de sterren  hebben gezeten. Het kampvuur en de nachtduik zal ik nooit meer vergeten. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb; Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb er geen seconde spijt van gehad. Het was helemaal top.” Liesbeth, 47 jaar

Wil jij je leven een boost geven  ? Wil jij samen met een coach jouw loopbaan richting geven? Wil jij weer zicht krijgen op jouw drijfveren en passies zodat je die kunt toelaten in je huidige leven? Wil je dit doen in gesprek en contact met gelijkgestemden? Neem dan contact op en wij vertellen je alles over deze bijzondere reis. Wij ontmoeten je graag tijdens jouw Bonaire Boost!

DROP US A LINE

Send Message